Bestellen bij de speciaalzaak, net zo makkelijk!

Natuurlijk vind je op AHG óók de heerlijkste 100% biologische producten... Met volop keuze uit authentieke producten uit de streek...

Waar wil jij je online boodschappen doen?

Vul de 4 cijfers van je postcode in:

Online Supermarkt: Bestellen bij je favoriete verswinkels via Aan huis gebracht!

Doe jij ook nog je boodschappen bij je vaste supermarkt in jouw buurt, zoals Albert Heijn, de Plus supermarkt, Deen, Boni of een ander bekende super? Altijd weer voor je wekelijkse of zelfs dagelijkse boodschappen erop uit. Met de fiets of auto door het drukke verkeer om al je eten en andere benodigdheden weer in huis te halen. En dan lijkt het ook nog eens dat iedereen boodschappen doet op dezelfde tijden dat jij gaat! Kortom, iedereen heeft haast, het is altijd druk, er staat altijd een wachtrij voor de kassa en niemand heeft eigenlijk zin om zijn boodschappenlijstje af te gaan op een druk tijdstip... Tegenwoordig kan dat anders! Bij Aanhuisgebracht.nl kan je al je online boodschappen bestellen en laten bezorgen, net zoals bij een online supermarkt. Aanhuisgebracht.nl heeft dé online boodschappenservice van Nederland!

Boodschappen doen bij de supermarkt van de toekomst

Het supermarktlandschap is de afgelopen jaren sterk veranderd en zal ook de komende jaren volop in ontwikkeling blijven. Zo is de manier van boodschappen doen langzaam maar zeker aan het veranderen door allerlei veranderingen in demografie en technologie. Het percentage Nederlanders dat boodschappen doet bij de online supermarkten neemt elk jaar significant toe. Hoewel men denkt dat de supermarkt nooit helemaal uit het straatbeeld verdwijnt, ziet men ook in dat online boodschappen doen zijn voordelen heeft. Daarom willen de supermarkten tegenwoordig niet achterblijven bij deze veranderingen en gaan zij steeds meer online hun producten verkopen, met als nieuwste stokpaardje het online bezorgen. Daarnaast zien we steeds meer de opkomst van online supermarkten die het mogelijk maken je boodschappen online te doen. Want in deze tijd waarin het aantal ouderen, het aantal eenpersoonshuishoudens en de verkleuring toeneemt, willen we steeds gemakkelijker ons eten aan huis gebracht krijgen. Ook willen we meer tijd besparen aan het bereiden van onze maaltijden, waarbij de online maaltijdservice sites een uitkomst bieden. Een belangrijk aspect hierbij is dat jij als consument in deze drukke en dure tijd wel de hand op de knip wilt houden. De online supermarkten van de toekomst kunnen efficient en kostenbesparend jouw boodschappen thuisbezorgen.

Belangrijkste voordelen van online boodschappen doen

De belangrijkste voordelen van je boodschappen online doen bij de online supermarkt, zijn met name:

  1. Niet meer sjouwen met je boodschappen.
  2. Je kan alle benodigdheden van je boodschappenlijstje buiten openingstijden bestellen.
  3. Het scheelt jou veel tijd.
  4. Je kan vanaf elke plek rustig je boodschapjes doen.
  5. Minder verleiding tot impulsaankopen.

Als nadeel van de online supermarkt ziet men dat men niet de producten zelf kan uitkiezen. Je kan dus niet zelf even in de schappen zoeken naar het product met de langste houdbaarheidsdatum. Je moet er dus vanuit gaan dat bij bestelling van je boodschappenlijst je versproducten krijgt bezorgd die niet meteen over de datum zijn. Daarnaast zien veel mensen de bezorgkosten als nadeel. Hoewel dit geen punt an sich hoeft te zijn, aangezien je bij Aanhuisgebracht.nl geen bezorgkosten hoeft te betalen. Daarnaast vragen velen online supermarkten een minimaal aankoopbedrag, wat een drempel is voor velen om online eten te bestellen. Ook mist misschien de inspiratie uit de supermarkt, maar dit zorgt er wel voor dat je minder in de verleiding komt om toe te geven aan je lekkere trek - wat weer goed is voor je portemonnee!

Hoewel er een aantal nadelen zitten aan de online supermarkt, of online je boodschappen laten bezorgen, wegen de nadelen niet op tegen de voordelen: het merendeel van de Nederlanders wil graag dat hun boodschappen bezorgd worden!

Aanhuisgebracht: De online supermarkt met verswinkels uit jouw regio

Aanhuisgebracht bestaat uit aangesloten verswinkels uit jouw buurt die speciaal voor jou je boodschappen komen bezorgen. Mocht je de boodschappen zelf willen afhalen, dan is dat uiteraard ook gewoon mogelijk. Het grote voordeel is dat wanneer je online boodschappen bij ons doet, je eigenlijk gewoon bij je bekende en vertrouwde bakker, slager, slijterij of andere winkel "langs gaat", maar alles wordt keurig aan huis bezorgd. Je kent dus veelal de kwaliteit van jouw producten op onze site! Wil je daarnaast eens kijken welke winkels er nog meer in jouw buurt bezorgen? Geen probleem! Toets je postcode in, ga naar de de winkel-pagina van jouw buurt en bekijk het aanbod van alle verswinkels.

Het assortiment van onze nieuwe "supermarkt online"

Het assortiment op onze site is breed en beslaat alle speciaalzaken om al je boodschappen bij te doen. Tevens als je normaal gesproken alleen naar de supermarkt gaat en niet bij een verswinkel bestelt. Net als in de fysieke supermarkt hebben wij een onderverdeling in Brood & Gebak, Delicatessen, Groente & Fruit, Kaas & Noten, Natuur & Reform, Vis & Visproducten, Vlees & Vleeswaren, Wijnen & Dranken. Kortom, voor al je levensmiddelen, dranken en langhoudbare producten kun je bij ons terecht!

Men vind op dit moment nog dat versproducten zoals groente en fruit, vlees en vis, zuivelproducten, en brood en banket niet geheel geschikt zijn om online te bestellen bij de supermarkt. Aanhuisgebracht heeft dit opgelost door te kiezen voor een samenstelling van de vertrouwde speciaalzaken uit jouw buurt. Omdat jij bekend bent met de slager, bakker of groenteboer uit je buurt, weet jij dat de kwaliteit van de versproducten goed zijn. In tegenstelling tot de massa-productie van de supermarkt producten, weet je dat je vertrouwde speciaalzaken de grootste aandacht besteden aan hun eigen ambacht en producten. Dit betekent dat wanneer jij de producten van je verswinkels bestelt, je weet wat je krijgt bezorgd aan huis. Ook geldt hierbij, blijkt een product niet geheel vers te zijn bij levering, dan heb je een persoonlijk aanspreekpunt in de vorm van je eigen slager, bakker of andere speciaalzaak-winkelier.

De voordelen van de online supermarkt van Aanhuisgebracht.nl

De voordelen van online je boodschappen bestellen zijn duidelijk! Naast het feit dat online je boodschappen doen veel tijd en moeite scheelt, zijn ondere andere de voordelen:

  • Geen gesjouw en gesleep meer met je boodschappen.
  • Een online supermarkt is kosten-besparend: geen impulsaankopen meer omdat je trek hebt. Daarnaast worden er geen bezorgkosten gerekend, dus dubbel goed voor je eigen portemonnee!
  • Uitgebreide keus uit de verswinkels uit jouw eigen buurt. Doordat je eigen speciaalzaken zijn aangesloten ken je de kwaliteit.
  • Een breed assortiment levensmiddelen en dranken
  • Online je boodschappenlijstje langs gaan scheelt je veel tijd! In maar een paar klikken heb jij je boodschappen bij elkaar gezocht en besteld.